Gebruiksaanwijzing Olga Kruidhof

Waarom deze gebruiksaanwijzing?
Apparaten hebben een gebruiksaanwijzing, dat vinden we heel logisch. Dit is vooral handig als je iets nog niet kent, iets voor het eerst gebruikt. Waarom zouden we dat ook niet schrijven voor personen? Dan weet je al vanaf het begin hoe je iemand zo optimaal mogelijk inzet en of er sprake zal zijn van synergie. Vandaar dat ik een eigen handleiding heb geschreven. Een persoonlijke gebruiksaanwijzing met als doel u inzicht te geven in hoe ik (Olga Kruidhof) het beste ingezet kan worden.

Uw reisgids: Olga Kruidhof
Continent: online marketing

Kaart-van-sociale-mediaOntdekken
Ik ben een nieuwsgierige gids in de nieuwe en dynamische wereld van de sociale media. Ik ontmoet daar nieuwe mensen, maak kennis met verschillende (online) culturen. Het onbekende trekt me aan, ik verken graag nieuwe paden. Ik heb een enorme drive om continu nieuwe dingen te leren en uit te vinden ‘hoe iets in z’n werk gaat’. De bronnen die ik hiervoor raadpleeg zijn divers. Door zelf te ondernemen ontdek ik wat wel en niet werkt.

Reisdoel
Ik heb altijd een duidelijk doel voor ogen, zelfs al zijn de paden ernaar toe niet altijd even helder. Dit komt doordat de omgeving dynamisch is. Iedere dag is weer anders en biedt nieuwe kansen. Dit vergt flexibiliteit en creativiteit en dat is wat ik zo uitdagend vind aan mijn vak.

Vrijheid
Ik werk graag samen met ‘vrije vogels’: mensen met een sterk karakter en die uitgaan van eigen kracht. Die naturel en authentiek zijn. Mensen die niet bang zijn om vrij te denken, buiten de kaders van wat er nu is. Het brainstormen en sparren met deze ‘vrije vogels’ geeft me energie en inspiratie.

Observeren
Van een afstandje observeer ik de dagelijkse gang van zaken binnen online sociale netwerken en op websites, met als doel deze te begrijpen en te doorgronden. Ik breng ordening aan in chaos, zoek naar verbanden en structuren totdat ik iets helder in kaart gebracht heb.

Reisplan
KompasRoutes uitstippelen, een stappenplan maken zit me in het bloed. Mijn kracht ligt in het realiseren van plannen, stap voor stap. Ik breng de scenario’s in kaart zodat er keuzes gemaakt kunnen worden. Niet alles is immers mogelijk, focus is belangrijk.

Gezelschap
Ik zie mezelf als een schakel in de keten. Mijn reisgezelschap is bij voorkeur divers en heel verschillend qua karakter. De kracht zit in de diversiteit van een groep. Ik ben op zoek naar contrasten: tussen verstand & gevoel, hoofd & hart, plus & min. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Professionaliteit en integriteit zijn belangrijke waarden voor mij.

Contact
Omdat ik graag nieuwe mensen leer kennen vind ik het erg leuk om naar netwerkbijeenkomsten te gaan en mensen ‘in real live’ te spreken. Vaak krijgen deze contacten een online vervolg. Contacten die uitgroeien tot relaties kunnen rekenen op veel toewijding en aandacht (zowel offline als online). Onderling vertrouwen en respect vormt voor mij de basis van een goede relatie. En natuurlijk ben ik via diverse media bereikbaar.

Recente projecten

 • Click met online marketing

  Boek Click met online marketing

  Uitgever Edu’Actief

 • Online marketing CRV

  Coöperatieve RundveeVerbeteringsorganisatie

 • Online marketingstrategie 2015

  Koffiebranderij Peeze

 • Ontwikkeling nieuwe website

  Circulus-Berkel

Lees wat anderen over mij zeggen