Sociale media integratie

De basis van alle social media activiteiten is een effectieve website die bezoekers aanzet tot een actie. Zonder deze actie (het doel) zijn de resultaten van een social media campagne onvoldoende meetbaar. Ik analyseer websites en doe verbetervoorstellen. Ik zorg ervoor dat er een natuurlijke flow ontstaat van social media naar website en visa versa. Ik kijk naar de structuur, de interactie, de vindbaarheid, de uitstraling, de teksten en de koppelingen naar social media.

Projecten

Berkel Mileu / Circulus
Het uitvoeren van een websitescan aan de hand van websitestatistieken (oktober 2013). Inventariseren van toptaken en begeleiden van de interne werkgroep bij het ontwikkelen van de nieuwe website, naar aanleiding van de fusie van beide organisaties (voorjaar 2015).

Broodfonds
Het geven van advies over de positionering, optimaliseren van huidige website en inzet van communicatiemiddelen. Daarnaast heb ik het blog (WordPress) en de nieuwsbriefmodule (MailChimp) ingericht. (september 2012)

Baudartius College
Het verzorgen van een inspiratiesessie, opzetten van een voorhoedegroep, verzorgen van ouderavond, social media monitoring. Lees de complete case over sociale media integratie in het onderwijs.

 

Recente projecten

 • crv

  Online marketing CRV

  CRV (Coöperatieve RundveeVerbeteringsorganisatie)

 • Peeze uitgelicht

  Online marketingstrategie 2015

  Koffiebranderij Peeze

 • Circulus-Berkel-uitgelicht

  Ontwikkeling nieuwe website

  Circulus-Berkel

 • Click met online marketing

  Click met online marketing

  Educatieve uitgever Edu’Actief

Lees wat anderen over mij zeggen