Workshops

Een implementatietraject start bij het inspireren van mensen en het wegnemen van drempels. Onbekend maakt onbemind en daarom biedt een korte workshop uitkomst. Afhankelijk van de vraag ontwikkel ik een workshop die aansluit bij het niveau van de deelnemers. Met voorbeelden laat ik zien hoe ook kleinere organisaties sociale media effectief kunnen inzetten.

 

Projecten

Klaassen BV
Het geven van een social media training (bestaande uit 5 sessies) met als doel samen met de verantwoordelijk social media manager een contentstrategie op te zetten en deze te trainen in het beheer van de sociale kanalen. Doel is het vergroten van naamsbekendheid van de webshop bij de particuliere doelgroep en online verkopen stimuleren. (april-mei 2015)

Kulturhus Irene
Het verzorgen van een informatieavond over het gebruik en de toepassing van sociale media binnen het kulturhus (nov 2014).

Erfgoedvereniging Heemschut
Voor de afdeling Overijssel gaf ik een workshop twitter aan leden van het bestuur.  Doel is de dossiers actiever onder de aandacht te brengen van de doelgroep (okt 2014).

Coopkracht
Het ontwikkelen en verzorgen van een open workshop ‘Social media selfie‘, over hoe ondernemers sociale kanalen kunnen inzetten om hun bedrijf beter te profileren (juni en september 2014)

Edu’actief
Verzorgen van een serie workshops van één dagdeel met als thema online marketing voor docenten van het MBO. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Click met online marketing‘. (voorjaar 2014)

Provincie Gelderland
Verzorgen van een workshop over marketing en sociale media voor vrijwilligers van forten, in het kader van promotie van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. (mei 2013)

Canisius College Tubbergen
Verzorgen van een ouderavond over social media en 7 gastcolleges in één dag aan leerlingen van de onderbouw. (april 2013)

Zakenclub Apèl
Verzorgen van twee presentaties over social media marketing voor de zakenclub uit Apeldoorn. (december 2012)

SCEG (Stichting Cultuur en Educatie Genemuiden)
Verzorgen van een informatieavond en workshop over sociale media voor vrijwilligers. (december 2012)

MultiVastgoed
Verzorgen van een workshop LinkedIn aan relaties. (juni 2012)

Gelders Genootschap
Geven van diverse inspiratiesessies en praktische workshops (LinkedIn, Twitter) en opstellen van een manifest over social media gebruik door medewerkers. (voorjaar 2012)

Stimuland Overijssel
Serie van drie workshops over sociale media voor Kulturhusen. Inclusief het schrijven van een E-book Sociale media voor Kulturhusen (2011-2012)

Hogeschool Arnhem-Nijmegen
Sserie workshops tijdens het event Socialicious. (december 2011)

Recente projecten

 • Click met online marketing

  Boek Click met online marketing

  Uitgever Edu’Actief

 • Online marketing CRV

  Coöperatieve RundveeVerbeteringsorganisatie

 • Online marketingstrategie 2015

  Koffiebranderij Peeze

 • Ontwikkeling nieuwe website

  Circulus-Berkel

Lees wat anderen over mij zeggen